Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася кар'єрним ростом і зізналася, що в 2019 році буде 3 шоу з її участю, причому не тільки на телебаченні, а й на YouTube. Так, артистка виставила яскравий кадр в міні-спідниці і заодно похизувалася стрункою фігурою, адже після пологів молода мама наполегливо скидала зайву вагу.

"Дівчинка з Одеси 🌊😁
Зараз хвилинка хизування: в цьому році точно буде 3 шоу з моєю участю на TV 📺 і YOUTUBE
В якому амплуа ви хочете мене бачити:
- Інтерв'юер(ВЕДУЧА)
- Мама-блогер .
- мандрівниця 🧳 ", - поцікавилася Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Лук 👍, але ось худнути не треба більше👎", "Мандрівниця - завжди цікаво дивитися!!", "Не треба бути такою худою(( Ти дуже красива дівчина, жінка ... Де твої гарні ноги!!! А ну швидко набрала пару кг)", "Мандрівниця з сім'єю", "Тільки не Мама блогер , будь ласка ) подорожуйте краще!! 🔥".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.