Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який навесні оскандалився своїм виступом в Росії і славиться голими фотографіями в мережі, показав нове фото, яким потішив своїх численних прихильниць. Вся справа в тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже романтичному образі.

Так, на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фотографію, на якій позує на вулиці біля води і як би махаючи рукою. На знімку Віталій Козловський з'явився в стильному образі – на ньому чорна куртка і червоні сонцезахисні окуляри. Шанувальниці також відзначили свіжу стрижку артиста і його акуратну бороду, яка так подобається дівчатам. У підписі до фото Віталік заговорив про брехню і про те, що скоро весна.

"Вільний той, хто може не брехати. Але, на жаль, брешуть всі і до правди готові лише одиниці. Скільки разів на день ми говоримо неправду і в першу чергу самим собі? Складно порахувати. P.s. Народ, через три дні весна! #itstrue", - написав Віталій Козловський у підписі до фотографії. Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нову публікацію співака. Віталіка засипають компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Мудрі слова", "Красивий", "Так, ми часто брешемо навіть самим собі. Виправдовуємося, шукаємо причини, не чинимо так, як повинні", "А Ви любите весну? Яка Ваша улюблена пора року?", "Згодна", "А ти готовий вже до весни?", "Адже брехати самому собі – найнебезпечніше", "Можу збрехати тільки сама собі, іншим ні... На брехні хорошого не побудувати, так і раз обдури, людина зрозуміє це і вже довіряти тобі не буде. Навіщо воно нам потрібно... Хоча є люди, яким на брехні легше жити", "Віталік, я ненавиджу брехню! Брехня ні до чого доброго не призведе, а брехати собі це обмеження свободи", "Я, наприклад, брехати іншим не вмію. Не можу. З цього нічого доброго не вийде. А от собі звичайно буває", "Так, правда – рідкість в нашому житті!", - пишуть в коментарях до фото.

Напомним, Виталий Козловский поздравил с Новым годом милым стишком.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что Козловский презентовал новый клип.

Также портал "Знай.ua" писал, что босой Козловский решил кое-что приростить.