У понеділок, 25 лютого, відомий політичний експерт Юрій Романенко прокоментував скандал навколо переможниці Національного відбору на Євробачення-2019 MARUV (Ганни Корсун).

Свою думку політолог висловив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Вимога не гастролювати в Росії до співаків здійснима, коли цукерки "Рошен" не продаватимуть там же, коли Україна перестане купувати вугілля з Росії, нафтопродукти, якими заправляють свої авто всі ті, хто кричить про заборону концертів у Росії. Адже виходить подвійна мораль, коли одні повинні нести витрати, а інші як ні в чому не бувало використовують російський бензин і солярку, не гребують користуватися електрикою, що генерується з російського ядерного палива, вугілля, обігріватися російським газом під виглядом європейського. Весь цей срач відбувається саме через те, що подвійна мораль пронизує все суспільство. Тому що еліта суспільства не може назвати чорне білим, а біле чорним, тому що вона вся сама наскрізь плямиста. Тому товариство не має чітких орієнтирів. І веде себе відповідним чином. Бо все відносно. Все купується і все продається. І MARUV відрізняється від Порошенка і К тільки тим, що у неї немає того даху і ресурсу, щоб прикрити свої маленькі гешефти. І не дивно, що значна частина суспільства не бачить в цьому проблеми", - написав Романенко.

Требование не гастролировать в России к певцам будет выполнимо, когда конфеты "Рошен" не будут продавать там же, когда...

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще
Geplaatst door Yuriy Romanenko op Maandag 25 februari 2019

Крім того, експерт прикріпив на сторінці відео під назвою "Вигнання MARUV з Євробачення як свідчення, що Порошенко будує УРСР 2.0".

"Я не фанат MARUV, я взагалі не сприймаю таке мистецтво і вчора писав, що вона продукт тупої, бездарної і безхребетної інформаційної політики нашої держави. Однак, MARUV вибрали глядачі і не державі визначати, що вона повинна говорити, як нахилятися і що робити на сцені в принципі. Бо, то що їй викатило НТКУ в договорі - це СРСР найгіршого пошиття. Це чисті комісари. Я весь час кажу, що єдине, що розуміють ці перефарбовані комсомольці - це мова совка. І вони совок відтворюють у найбільш жахливому провінційному вигляді, коли штовхають свої шароварні стандарти в якості єдино вірних і правильних. Мій розбір ситуації", - підписав ролик Романенко.

Нагадаємо, що MARUV на своїй сторінці в Instagram розкрила секретні пункти договору, що вона як учасник від України повинен підписати з Громадським мовником (НОТУ).

Як повідомляв портал Знай.uа, MARUV дали 24 години, щоб нарешті визначитися: вона хоче виступати в Росії, або представляти Україну на міжнародному конкурсі.

Також портал Знай.uа писав, що Євген Філатов вибачився перед глядачами, а потім і перед MARUV, якій, як виявилося "ставив дещо упереджені бали".