Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість похвалилася ніжним селфі, примірявши пишну сукню кольору фуксії і доповнивши образ яскравою помадою в тон. Так, артистка засвітила розкішні груди в глибокому декольте, однак зізналася, що її здолала хандра.

"Порятунок лише в яскравих фарбах 💚💜💛💙🧡 і в зйомках 😂#фуксиявера
Як у вас проходить фінал зими? ) теж хандра?", - поцікавилася Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: " і в таких грудях, теж порятунок є 🔥🔥🔥", "Які гарні сісяу , очі в сенсі !)) ну ви зрозуміли 😻", "Які гарні очі такі великі 😂👍🏻", "Барбі😍😍😍", "Красуня,що сказати👍👍😘", "Віра у такої красуні, як ти не повинно бути нудьги.Ти просто розумниця.".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.