Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася прем'єрою еротичної комедії "Свінгери-2", яка вийде на екрани вже 1 березня. Так, артистка, зігравши одну з головних ролей, красувалася на червоній доріжці разом з кіношним "чоловіком", актором Михайлом Кукуюком, засвітивши неймовірні ноги в розкішній сукні.

"Свінгери! З 1 березня! Все в кіно! Я! Я і мій кіношний чоловік ,Михайло Кукуюк!", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Нічого так парочка 🔥😍😍", "😍😍😍яка Ви шикарна 😍😍😍😍🔥Богиня 😏🔥", "Оля?¿????? Ти що без трусиків?))))😂😂😂🔥🔥🔥🔥", "Ви розкішна!!!", "тут геть як барбі😍".

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.