Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася з фанатами уривком вручення культової кінонагороди "Оскар", де статуетку за головну жіночу роль отримала Олівія Колман. Актриса розплакалася, вийшовши на сцену і вимовила неймовірно зворушливу промову, а Анна зізналася, що Олівія для неї - справжній приклад мотивації.

"Це ж я ))) Ось точно коли я буду отримувати найбільшу нагороду в житті , буду виглядати так 😭😀.
А якщо відверто, це, напевно, одна з найбільш зворушливих промов Оскара. Я вранці побачила і хочу, щоб вона залишилося у мене на сторінці.
Олівія Колман почала працювати в кіно ще в 90-х, вона озвучувала одного з героїв мультсеріалу «Паровозик Томас та його друзі», потім вже грала невеликі ролі в британських серіалах. Але грошей катастрофічно не вистачало і актриса влаштовувалася на підробіток. Олівія була і прибиральницею і секретарем. Все для того, щоб досягти мети. Ось і #мотивация. От тільки я ніяк не дійду в кіно на Фаворитки , тепер просто зобов'язана . Ну і взагалі я страшенно горда за Ремі Малека, поспілкувавшись з ним у житті , можу сказати ,що це один з найдостойніших людей. Ще пів року тому , коли він розумів , що на нього скоро обрушитися успіх , він був скромний , сором'язливий і ввічливий з кожним , не важливо скільки грошей і слави в їх кишенях .) Богемська Рапсодія шикарний фільм ! А «Зірка народилася», зізнаюся, ще не дивилася ;( Як і Зелену книгу. Пишу і зрозуміла, що мені терміново в кіно 😂 А за кого ви переживали ? Який фільм з номінантів найбільш гідний і що мені ще подивитися . Обговоримо ?", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Боже, яка вона справжня щира і красива💕 її роль в цьому фільмі, просто чудова, я дивилася ніби не кліпала.", "Дуже зворушливо! Така справжня! ❤️", "Дуже чесно і не награно !!!", "Так зворушливо до сліз 👏🔥🌟🌟🌟🌟🌟👍😭😭😭".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.