Відомий канадський та український кулінар кубинського походження Ектор Хіменес-Браво, головний суддя популярного проекту «МастерШеф» не так давно розмістив на своїй сторінці в Instagram фото інтимного характеру. Як відомо, зараз зірка відпочиває на Балі.

Так, на фото 47-річний шеф-кухар позував повністю оголеним. Пах зірки тільки трохи прикриває підставка для серветок, однак це зовсім не бентежить кубинського мачо.

«Зазвичай мій вівторок починається по-іншому. З добрим ранком!» — підписав пікантний знімок Ектор.

Варто відзначити, що численні шанувальниці Ектора були в захваті від побаченого. Багато написало, що знаменитий кулінар знаходиться у відмінній формі і, швидше за все, він перебуває «в активному пошуку», раз дозволив собі таку зухвалу витівку. Крім того, всім стало цікаво, хто сфотографував Ектора.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

«Шеф сьогодні готує особливо гарячу страву», «Ектор Явно в активному пошуку, всі зірки роздяглися і Ви та да!!!», «Ох і скільки жінок Ви зараз з ранку з розуму звели», «Думаю підставка для серветок там зайва», «Як Вабить Фото! ЕКТОР ~ БРАВО! ))», «Дуже пікантне фото!!!!))) але ось хто за кадром? дуже цікаво», — оцінили фото фоловери.

Нагадаємо, що Віталій Козловський, який навесні оскандалився своїм виступом в Росії і славиться чужими фотографіями в мережі, показав нове фото, яким потішив своїх численних прихильниць. Вся справа в тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже романтичному образі.

Як повідомляв портал Знай.uа, відома співачка Тіна Кароль показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі. Для фотосесії Тіна Кароль навіть оголила деякі частини тіла, але при цьому залишила місце для фантазій.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, похвалилася прем'єрою еротичної комедії "Свінгери-2", яка вийде на екрани вже 1 березня. Артистка красувалася на червоній доріжці разом із кіношним "чоловіком", актором Михайлом Кукуюком, засвітивши неймовірні ноги в розкішній сукні.