Прима-балерина Національної опери України, суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар показала шанувальникам свого сина, і не спроста. Сьогодні Тимуру виповнюється 10 років. В честь свята зірка зворушливо його привітала з днем народження і опублікувала архівний знімок Istagram .

На милому фото Кухар відображена ще з маленьким Тимуром на руках.

Катерина Кухар
Катерина Кухар

"Миле моє тигреня Тимур! Мій скарб! День, коли ти з'явився на світ, був найщасливішим днем в моєму житті... Ти подарував мені світло і надію!"

Ти ввірвався в моє життя як маленький неприборканий мустанг, що мчить на шаленій швидкості, і перевернув мій світ з ніг на голову.

"Цілодобово безперервно я бігала з тобою на руках легкою риссю (ти мабуть таким чином хотів скоріше змусити мене прийти в колишню форму), тому що тільки так ти засинав і переставав кричати, доводячи мене до стану легкої істерії... Лікарі переконували мене, що виною всьому шлункові кольки... Потім, ми думали що це зуби... Але після 10 років я твердо знаю, милий мій, що це твій характер❗️ З яким тобі ще доведеться навчитися справлятися і вміти приборкувати його".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, відома баллерина Катерина Кухар станцювала запальний фрістайл.

Запальний виступ тріо Ігоря Ласточкіна, Ілони Гвоздьової і Юрія Ткача настільки підкорив Катерину, що вона вирішила зняти свою серйозну і стриману маску. Прима не змогла всидіти на кріслі і повторила кілька запальних рухів з Skibidi challenge. Колеги-судді поставилися до такої витівки з гумором і поставили Кухар вищі бали.

Раніше портал писав, що Єфросиніна перетворилася на фатальну жінку.

Як повідомляв "Знай.uа", Камінська похвалилася ляльковим тілом в купальнику.

Також "Знай.uа" писав, що Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.