У Анастасії Волочкової на протязі тривалого часу роман з невідомим чоловіком, якого балерина пообіцяла показати фанатам лише на весільних фото. Про те, що незабаром може відбутися одруження, вона натякнула ще в новорічні свята, а нещодавно зізналася, що вже вибирає весільну сукню. Проте виникло припущення, що обранець Волочкової може передумати, оскільки у балерини, схоже, є інтрижки за спиною коханого.

Справа в тому, що недавно в мережі з'явилося фото, на якому зображений популярний челябінський шоумен Михайло Кусков, який обіймає Анастасію за талію. У коментарі до публікації написано, що Волочкова в минулі вихідні відвідала вечірку в ресторані «Магадан». Як стало відомо, Волочкова підписана на організатора заходів і залишає на його сторінці недвозначні коментарі. Під одним зі знімків Анастасія майже зізналася Михайлу в любові: «Міша, обожнюю тебе!».

Передбачається, що скандальна знаменитість не на жарт захопилася челябінським продюсером, але при цьому всіляко приховує дружні з ним стосунки. На сторінці Волочкової можна знайти знімки з усіма її чоловіками, проте з незрозумілих причин фото з Кусковим вона вирішила не показувати. Може бути, вона просто боїться засмутити майбутнього чоловіка черговим «другом», який, по всій видимості, і запросив її на вечірку.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Але допускається і те, що Волочкова насправді закохана у чоловіка, в результаті чого заплановане весілля з нареченим може опинитися під загрозою. Ну, або ж сам коханий кине Волочкову, коли зрозуміє, що вірна дружина - це не про балерину.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що незважаючи на такий фінал в Нацвідборі, Maruv запросили на шоу в Росії, оскільки в країні-агресорі оцінили її талант і у співачки там безліч фанатів.

Як повідомляв портал "Знай.ua": відома співачка Pink призупинила концерт через те, що побачила дівчинку з плакатом в руці, на якому було написано несподіване повідомлення.

Також "Знай.ua" писав, що Freedom Jazz відмовилися від виступу на Євробаченні-2019, оскільки у них інші плани.