Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася кадром з недавньої фотосесії, на якому ніжно обіймає маленьку доньку Софію. Так, артистка і малеча позували у чорних класичних піджаках, а шанувальники почали гадати, на кого більше схожа дівчинка. Варто нагадати, що після розлучення з чоловіком Муратом Ані підозрюють у другій вагітності, адже на виступах у турі "Diva" частенько видно кругленький живіт.

"❤️", - лаконічно підписала спільний кадр Лорак. Фолловери залишилися в захваті: "Ось вже і подружки!", "Ви дуже гарні з донечкою!!! Чудові!!!😍😍😍😍😍👏🔥", "Мамина дочка... 🙏 🙏 🙏", "Дівчатка,які ж ви гарні!😍❤️ Щастя вам😘", "Боже мій 😱 Яка Сонечка вже доросла 😍😍😍😍😍 А красуня яка...вся в маму!🙏🏻 Наші дівчатка ♥️".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.