Відомий російський співак і кіноактор Діма Білан останнім часом часто радує своїх фанатів новими постами на сторінці Instagram. Нещодавно знаменитість представив перше шоу під назвою "ПланетаБилан". Артист прямо перед концертом в Пітері невдало впав і зламав ногу. Лікарі були категорично проти виступу виконавця і наполягали на терміновій операції, однак Діма все-таки вирішив не скасовувати шоу. Так, по закінченню концерту зірці вкрутили 9 шурупів і вставили пластину, а сам Білан пообіцяв ділитися подальшими подробицями.

"Всім доброго дня !!! Це Перша частина короткої відео-хроніки дня перед операцією ! вкрутили 9 шурупів і вставили пластину 😕 ! Друзі , все йде за планом ! Завтра все розповім детальніше ! Буду ділитися своїм відновленням після операції , знімаю влоги в яких я розповім і Покажу все більш розгорнуто ! 💪🏼 ", - поділився емоціями Білан. Фолловери взялися коментувати: "Харизматичний навіть в лікарні!! 👍👍👍 швидкого одужання!!!", "Якнайшвидшого одужання і повного відновлення🙏", "Бідолашний!!! Терпіння, сил і швидкого відновлення!!!!!", "Одужуй швидше!Тримаємо за тебе кулачки".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Володимир Путін присвоїв співакові Дімі Білану звання Заслуженого артиста Росії.

Також Діма Білан показав кадри зі зйомок нового кліпу. От тільки всі подробиці тримає в секреті.

А ще нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.