Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість похвалилася спільним фото з любим чоловіком Каньє Вестом, показавши ідеальний сімейний ранок. Так, на знімку Кім ласкаво дивиться на Каньє, поки той доїдає свій сніданок.

"Ранок", - лаконічно підписала кадр Кардашьян. За 18 годин трепетний знімок встиг набрати більше 2,5 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати щасливу парочку, засипаючи їх компліментами. Варто відзначити, що останнім часом Кім виставляє масу фото чоловіка і дітей, які шанувальники просто обожнюють. Деякі також пожартували, що насправді світська левиця намагається натякнути поглядом, що теж не проти поїсти.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.