Національна громадська телерадіокомпанія України поки не веде переговорів про участь у конкурсі "Євробачення 2019" ні з одним із музикантів. Про це заявив PR-директор НСТУ Вікторія Сидоренко в ефірі Радіо Свобода.

"Сьогодні прямо зараз в даний момент ні з ким новим переговорів ми поки не ведемо. Ми розглядаємо всі варіанти подальшого розвитку цієї ситуації, проводимо консультації. Як громадський мовник, ми поважаємо вибір глядачів і, безумовно, результати національного відбору і довіру глядачів. Тому коли MARUV не погодилася підписати договір, ми запропонували такий договір учасникам, які зайняли друге місце і, відповідно, третє, коли друге місце відмовився", - сказала Сидоренко в ефірі програми "Ваша Свобода".

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

За її словами, після відмови MARUV НСТУ запропонувала участь у конкурсі Freedom Jazz і Kazka. Обидва колективи відмовилися, пильно прочитавши договір.

Крім того, Сидоренко заявила, що телерадіокомпанія зобов'язана назвати учасника від України у перший тиждень березня. Хоча, схоже, нашої країни на конкурсі і зовсім не буде.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

гурт KAZKA
гурт KAZKA

Раніше повідомлялося, що группа Brunettes Shoot Blondes заявила, що в разі, якщо НСТУ запропонує їм представити Україну на Євробаченні 2019, вони відмовляться. Про це йдеться в повідомленні на сторінці групи в Facebook.

"Друзі! Нам надходить багато повідомлень з питанням - чи виходило сьогодні НСТУ на зв'язок з Brunettes Shoot Blondes. Хочемо заздалегідь повідомити: якщо нам надійде пропозиція щодо участі в Євробаченні-2019, ми її відхилимо. Наш колектив не перемагав у Нацвідборі, ця поїздка не наша", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, Brunettes Shoot Blondes посів четверте місце у фіналі Національного відбору.

Нагадаємо, скандал з MARUV та Анна-Марія на Євробаченні 2019 отримав продовження.

Раніше Знай.uа повідомляв, Дорн підтримав MARUV на Євробаченні 2019.

Також Знай.uа писав, Данилко розповів, як будуть шукати заміну MARUV.