Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася кадром з недавньої фотосесії, де позує на сходах, примірявши джинси із завищеною талією, пальто тілесного кольору, чорну водолазку і масивні черевики на підборах. Так, артистка раптово заговорила словами з Біблії, однак шанувальники нагадали їй старі грішки і зраду України.

"Обміркуй стезю свою та нехай кроки твої будуть тверді.", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери прийнялись критикувати образ і цитату Кароліни: "І це говорить українка", "Ви знаєте. що у Києві її закидали помідорами і всіма речами бо вона зрадила свою Батьківщину", "Зрадниця", "Джинси без модного та красивого ременя взагалі не виглядають, а у Кароліни завжди так, чому? Немає свого смаку? Не бачить, як буде гарно? Або що стилісти скажуть, те і робимо виходить....", "Ви прекрасні, але ці джинси вам не личать, і це не дорога, а нажаль сходинки вниз:-)".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.