Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася виступом на дитячому концерті, забавно пританцьовуючи на сцені. Так, артистка не обділила увагою жодну дитину і роздала автографи кожному. Варто відзначити, що Анастасія дуже любить підвищену увагу, і фотографується з усіма, хто її впізнав, в літаках, на вулиці або в закладах.

"Це любов.👍🏼❤️🌺Ні одна людина не пішла без автографа і селфі.👍🏼🌺 Від душі. Друзі, спасибі за ваш професіоналізм! «Діти сонця», Сюрприз», «Спартак» і «Росіянка». 💃🏼", - поділилася емоціями Волочкова. За 15 годин кадр набрав понад 2 тис. лайків. Фолловери ж не змогли висловити свою думку з приводу побаченого, адже хитра балерина вирішила приховати коментарі. Варто відзначити, що Анастасія давно обіцяє шанувальникам шоу, яке, за її словами, перепоюне Мадонну, однак поки що виступає на концертах з піснею "Хто кого перекукує, переквакає". Також знаменитість стверджує, що "обожнює дітей Росії", однак шанувальники всерйоз переживають, куди ж пропала дочка Аріадна, яка після скандальних мальдівських пригод балерини і її нових романів більше не живе з мамою в розкішному особняку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання аритстка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.