Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким фото. Знаменитість відправилася на відпочинок в сонячний Дубай разом з сім'єю: чоловіком, популярним пластичним хірургом Едгаром Камінським і дітьми Леоном і Лаурою. Так, артистка трепетно привітала коханого чоловіка з днем народження, виставивши спільне селфі в ніжних обіймах.

"27.02.2019 🥳 HB", - лаконічно підписала чорно-біле фото Камінська. Фолловери залишилися в захваті: "Як це мило))❤️❤️💗", "Ви класні!!! Будьте щасливі!!!🌺🌺🌺", "Неймовірно душевне фото.", "Такі справжні, зараз це рідкість 👍", "😍🤗👍Як же гарно...Вітаю з святом! 💜😘І бажаю вам чарівного і вічного щастя💜💜💜💜💜💜💜💜💋💏🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травми спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.