Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайним зеленим селфі, примірявши пухнасту шубку. Так, артистка стала суддею популярного шоу "Голос. Діти" в Росії і поділилася результатами першої репетиції.

"закінчили репетицію . можу з упевненістю сказати - у мене найкращі діти🕊 @voice1tv 🕊🥰🙃😇😇", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Оооох ти яка😍😍😍😍💋💋💋", "Талановита, бездоганна, красива, чудова мама!👍🔥❤️🌹", "Не можу зрозуміти..... як при такому навантаженні можна залишатися спокійною і такою свіжою?!", "У кращої наставниці найкращі діти❤️☝🏻", "Шикарна фотографія".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.