Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася виступом на дитячому концерті, показавши невеликий уривок з репетиції. Так, артистка посмикала ногами якомога вище, розминаючись перед тим, як виконає пісню "Хто кого перекукує".

"Перед концертом балетний станок можуть замінити і сходи.💃🏼 Я так люблю процес підготовки до концерту! Це якесь таїнство...🙏🏻 І декорації наші і зоряне небо-прикраса майданчика.👍🏼🌺 Це щастя-бути балериною і мати своє Шоу! Аналога якому немає. Люблю я все ексклюзивне і неординарне створювати. 👍🏼", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж не змогли прокоментувати побачене, адже хитра балерина просто приховала таку функцію. Варто відзначити, що Анастасія увесь час хвалилася шоу, яке "переплюне Мадонну" і, мабуть, нарешті представила його глядачам, одразу ж нарвавшись на критику.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.