Сьогодні на офіційному YouTube-каналі Олега Винника був презентований кліп «Роксолана».

Тема, яку Винник торкнувся в кліпі, є актуальною для всіх громадян нашої країни багато років.

"Проживаючи за кордоном, я спостерігав безліч доль дівчат, жінок, які і є тими самими «Роксоланами», втім, як і я в свій час. Які покидають Батьківщину з метою заробити, зробити життя своїх близьких вдома, в Україні, краще. Мені боляче, коли я думаю про це. І, нарешті, можу показати в кліпі свої переживання," - каже Винник.

"Сподіваюся, це відео побачать люди, які проводять своє життя за кордоном. Дуже хочу, щоб усі ми, українці, залишалися у своїй країні, тут робили свою справу і тут будували свою долю", - додав він.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Кліп знімався протягом двох днів у 6-ти місцях. У ньому показані три сюжетні лінії: історія дружини багатого іноземця, офіціантки і няні.

Олег Винник
Олег Винник


"У нашому кліпі дуже багато емоцій", - каже режисер Олена Вінярська, з якою Винник зняв вже не одне відео.

"Це емоції жінок різного віку, різного соціального статусу, які емігрували за кордон у пошуках "кращого життя", - додає режисер.

У зйомках задіяли десять героїв. Серед них – легенди театру і кіно Ольга Сумська, Ада Роговцева, актриса Віра Кобзар, директор оргкомітету «Міс Україна-Всесвіт» Анна Філімонова та інші.

Варто нагадати, що Знаменитий співак Олег Винник, який давно вже став мрією мільйонів українських жінок, раніше часто балував вовчиць новими фотографіями та відео в Instagram.

Нагадаємо, Винник розігрів вовчиць новим тизером на пісню "Роксолана": скоро кліп

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Зеленський і Кошовий запроторили Винника в СІЗО: відео

Також Знай.ua" писав про те, що Олег Винник показав тяжку долю артиста одним відео