Відома актриса Анджеліна Джолі з'явилася на світському заході з усіма своїми шістьма дітьми. Про це передає Clutch.

Останнім часом секс-символ Анджеліна Джолі стала все рідше з'являтися на публіці. Причиною цього ввжається гучне розлучення з Бредом Піттом і постійні судові тяжби з питань опіки над дітьми. Але, нещодавно актриса вирішила показати, що у її сім'ї все добре і з'явилася на прем'єрі фільму "Хлопчик, який приборкав вітер" з усіма шістьма дітьми.

Фотографам вдалося спіймати разом усіх Джолі-Піттів: 17-річного Меддокса, 15-річного Пакса, 14-річну Захарі, 12-річного Шайло і 10-річних близнюків Вів'єн і Нокс. Як і мама, діти були одягнені у стримані темні вбрання.

Однак у мережі навколо рідкісного знімка сімейства Джолі-Пітт розгорілися справжні баталії. Користувачів особливо обурило те, що доньки актриси одягаються як хлопчики.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"З дітьми у неї повний пі**єц якийсь твориться", "Ну і сімейка, шаблони зрушені….", "Мама і тато мега супер красиві! А діти взагалі ну якісь страшко, реально", "Як же все похмуро", "Природа відпочиває..", "Якось сумно, разом вибралися в кіно, а вбрані як на похорон", "Зробила з дочки посміховисько", — пишуть у коментарях.

Раніше повідомлялося, що цілий ряд ЗМІ, посилаючись на близьке до Бреду Пітту джерело, заявив, що популярний актор дуже шкодує про розрив з Дженніфер Еністон.

Нещодавно Еністон запросила колишнього чоловіка на свій день народження, і ця зустріч стала для пари поворотним моментом.

"Він шкодує, що порвав з Джен так різко і необдумано, крім того, вже попросив у неї вибачення за те, що заподіяв їй білю. Еністон його пробачила", - йдеться у повідомленні джерела.

Шанувальники актриси припускають, що попереду возз'єднання зіркової пари, незважаючи на чутки про роман Бреда з Шарліз Терон.

Нагадаємо, Шарліз Терон розповіла про почуття до Бреда Пітта.

Раніше Знай.uа повідомляв, Анджеліна Джолі засмутилася через те, що Дженніфер Еністон запросила на свій ювілей Бреда Пітта.

Також Знай.uа писав, батько Анджеліни Джолі шокував визнанням про Бреда Пітта.