Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує в незвичному образі. Для фотосесії Тіна Кароль навіть оголила деякі частини тіла, але при цьому залишила місце для фантазій. На ній відверта об'ємна блуза білого кольору, яка оголює зону декольте. Блуза заправлена в світлу спідницю з завищеною талією і з незвичайним принтом. Волосся співачки розпущене і злегка розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж. Фотографія оформлена як кадр старої плівки, Тіна дивиться в камеру.

Артистка не підписала своє фото, залишила лише кілька іменних хештегів. Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ. Фанати просто-таки в захваті від фотографій співачки та її чуттєвості та ніжності, без натяку на вульгарність.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ніжна", "Найкраща", "Хмарка моє ненаглядна", "Така ніжна", "Чарівна дівчинка", "Як персонаж фільму", "Ніжна така", "Мій ангел хоронитель", "О май гад, ви мене з розуму зведете", "Маленька принцеса", "Як завжди прекрасна", "Неймовірна", "Чарівництво", "Ви прекрасна, як завжди", "Боже, яка ти прекрасна! Тіна, ти божественна", "Ніжність на фото зашкалює", "Навіщо я бачу те, що бачу, було б простіше, бо це дуже чудово", "Така ніжна, але погляд втомлений", "Щирість і чистота" "Така ніжна, просто до неможливості легка і чудова", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.