Популярний український співак MELOVIN (Костянтин Бочаров) вирішив кардинально змінити свій образ. Він поміняв чорний колір волосся на сивий, залишив чорну лінзу в лівому оці і шанувальники відзначили особливо густі брови хлопця.

Відповідне фото з новим чином співак розмістив на сторінці в Instagram.

Варто додати, що крім нового кольору волосся і помітно темних і густих брів в його носі з'явилася сережка. Можливо, це лише кліпс, проте такий образ дуже сподобався його "меловинаторам". Саме з ними MELOVIN привітався в тексті під повідомленням.

Варто додати, що у вересні 2017 року його востаннє бачили з рожевим мелірування волосся, а перед цим – з чорно-білим. А влітку 2018 року змінив блакитну лінзу в одному оці на чорну і носить її до цих пір. Ще раніше MELOVIN зізнавався, що його праве око – справжній, а лівий, в якому лінза, символізує мистецтво.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Немає ніякої колекції, просто кілька банок з лінзами біло-блакитного кольору. Раніше були і інші, але мені це нецікаво. Люди придумали, що у мене в очах лінзи різного кольору, а насправді я завжди носив лінзу тільки в одному оці", - пояснює переможець відбору Євробачення 2018.

Різка зміна іміджу сподобалася не всім фанатам, хоча були й ті, хто зазначив, що заново закохався в нього. Інші ж знайшли схожість нового образу співака з Драко Малфоєм з Гаррі Поттера, корейцем і навіть Брежнєвим на минималках.

Нагадаємо, "Володька не ганьби мене" їде на Євробачення: сільський хардкор обіцяє порвати Ізраїль. Стало відомо, хто поїде на Євробачення 2019.

Як повідомляв Знай. ua, MARUV шокувала секретними пунктами договору по Євробаченню. MARUV розкрила секретні пункти договору з НОТУ по Євробаченню.

Знай. ua писав, що Данилко розкрив закулісні ігри Євробачення 2019. Суддя Нацвідбору прокоментував найбільші скандали конкурсу.