Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій постала в оригінальному образі.

На знімку, який з'явився в записі актриси, вона позує в спортивному образі. У фотосесії Ольга Куриленко з'явилася на тренуванні в спортзалі. Мабуть, актриса пробує себе в балеті, адже вона відображена на тренуванні у відповідній позі балерини. Для занять балетом Куриленко надягла все чорне – лосини, майку і навіть пуанти. Її волосся зібране у хвіст, а на обличчі немає макіяжу – тільки легка посмішка. Актриса демонструє відмінну фізичну форму і підтягнуту фігуру.

У підписі до фотографії, Ольга Куриленко написала: "I miss dancing! Іноді так хочеться бути балериною! #Dancing #Ballet #балет #балерина #пуанти". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію на сторінці актриси. Фолловери захоплюються красою українки і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Ти ідеальна", "Така солодка", "Молодчинка!", "Дивовижна", "Ви багатозадачна", "Супер", "Ми сумуємо за тобою, Ольга", "Будь ласка, зробіть балетний фільм як можна швидше", "Така краса", "Чесно кажучи, чудова фотографія і стільки навичок", "Не знав, що ви танцюєте балет", "Це, очевидно, робить тебе щасливою, у тебе такий погляд, коли ти на кухні", "Ти така природна", "Вона виглядає абсолютно приголомшливо, красиво і чудово на картинці!", "Прекрасна фігура, посмішка незрівнянна, спосіб життя", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда приміряла незвичайний образ для модного глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська дівчина Бонда роздяглася на камеру.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.