Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото з дочкою, яким заінтригувала прихильників.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки у вишуканому образі. Артистка показала знімальний майданчик, на який привела доньку. Мабуть, артистка всіма способами намагається відволікти Софію від ситуації, яка склалася в родині. Як раніше повідомлялося, Ані Лорак офіційно розлучилася з турецьким бізнесменом. Півроку тому Мурата застукали в нічному клубі в обіймах іншої. Подробиць суду і розділу майна поки немає, як і інформації про те, з ким залишиться спільна дочка Кароліни і Мурата, однак все йде до того, що дівчинка залишиться з мамою.

На фото, яке показала Ані Лорак, вона позує разом з донькою. Для фотосесії артистка наділа строгий елегантний костюм небесно-блакитного кольору, а на її ногах рожеві босоніжки на шпильці. Волосся співачки розпущене, а на її обличчі акуратний макіяж. При цьому Софія теж позує в стильному і навіть трохи дорослому вбранні. Для фотосесії дівчинку одягли у рвані джинси і картатий піджачок з-під якого виглядає світла футболка з принтом. Волосся дівчинки зібране в забавний пучок на маківці.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У підписі до фотографії Ані Лорак коротко написала: "Тому що ми – банда. #разом #назавжди #onlylove". Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Фанати засипають Лорак і її дочку компліментами, але є й ті, хто вважає, що артистка занадто рано привчає доньку до свого зіркового життя.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі.