Нещодавно закінчилася прес-конференція Суспільного мовника (НСТУ), де було обговорено ситуацію щодо відмови України брати участь у "Євробаченні".

Одна із членів правління НСТУ Олександа Кольцова, на своїй сторінці Facebook вирішила детально роз'яснити важливі питання, які турбують багатьох користувачів.

Саша Кольцова, солістка гурту Крихітка

Артистка прояснила ситуацію щодо нових пунктів контракту, які викликали неабиякі суперечки з переможницею нацвідбору MARUV.

За словами Кольцової, окрім стандартних вимог Європейської Мовної Спілки (EBU) до контракту було додано два пункти - про скасування гастролів у РФ на період проведення "Євробачення" та три місяці після конкурсу та про штрафні санкції в разі порушення умов договору.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

Також Олександра зауважила, що вони не затверджували відбір артистів продюсерами каналу-транслятора за критерієм "благонадійності".

Перед тим, як я нарешті доберусь до кухні, де розквітне фіалка і я нарешті поплачу над тим, що трапилось, тезово:...

Geplaatst door Sasha Koltsova op Donderdag 28 februari 2019

У кінці посту Кольцова спробувала пояснити, яким має бути ідеальний представник від України на "Євробаченні":

"Так, ідеальний кандидат для пісенного конкурсу від України повинен мати пісню Джамали, харизму Данилка, ноги Марув та репутацію Забужко. Але поки знайдемо цю людину, давайте вирішимо, якими є правила".

Андрій Данилко, суддя Національного відбору України на Євробачення
Андрій Данилко, суддя Національного відбору України на Євробачення

Нагадаємо, що популярний український співак MELOVIN (Костянтин Бочаров) вирішив кардинально змінити свій образ. Він поміняв чорний колір волосся на сивий, залишив чорну лінзу в лівому оці і шанувальники відзначили особливо густі брови хлопця. Відповідне фото з новим образом співак розмістив на сторінці в Instagram.

Варто додати, що крім нового кольору волосся і помітно темних і густих брів в його носі з'явилася сережка. Можливо, це лише кліпс, проте такий образ дуже сподобався його "меловинаторам". Саме з ними MELOVIN привітався в тексті під повідомленням.

Як повідомляв Знай. ua, MARUV шокувала секретними пунктами договору по Євробаченню. MARUV розкрила секретні пункти договору з НОТУ по Євробаченню.

Також Знай. ua писав, що Данилко розкрив закулісні ігри Євробачення 2019. Суддя Нацвідбору прокоментував найбільші скандали конкурсу.