Адвокат відомого російського гумориста Євгена Петросяна зробив скандальну заяву про квартиру, де проживає його колишня дружина.

Сталося це під час засідання про розподіл майна гумористів Олени Степаненко та Євгена Петросяна в Хамовницькому суді Москви, передає "Комсомольська правда".

Євген Петросян та Олена Степаненко
Євген Петросян та Олена Степаненко

Юрист зазначив, що коштів на тих рахунках Петросяна, які не були арештовані в ході процесу по розділу майна, не вистачає на те, щоб оплачувати комунальні витрати в квартирі, де досі проживає Олена Степаненко.

"Ми в суді запропонували представнику Степаненко платити самій за себе, проте ми отримали відмову. Після цього Євген Ваганович прийняв рішення здати цю квартиру в оренду для того, щоб мешканці змогли окупати не тільки ту комуналку, яка там є, але і щоб вистачало на життя самої Степаненко. І він готовий здати цю квартиру з народною артисткою, яка живе там, найближчим часом". розповів юрист

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Євген Петросян та Олена Степаненко
Євген Петросян та Олена Степаненко

Нагадаємо, що легендарный радянський і російський гуру естрадного гумору Євген Петросян після скандального розлучення з Оленою Степаненко насолоджується життям і чудово виглядає. Це підтверджує недавній знімок Петросяна, який у мережі викликав шквал коментарів у передплатників.

Комік опублікував в Instagram фотографії з дев'ятимісячним поросям.

Євген Петросян
Євген Петросян

"Рік Свині вступив у свої права, і ось, значить, заграю з різними свинюшками! Це свиня Фаня, але це хлопчик. Вона, в сенсі він, примхливий, але при цьому лякливий. Йому дев'ять місяців... Не можу сказати, що ми ровесники! Але загальна розмова зав'язалася! ", – підписав фото Петросян.

"Який гарненький, обояшка, нехай у Вас весь рік буде таким привабливим і вдалим! Всіх благ Вам!" "Ви такий хороший, добрий", "Який же гарний!", "Який кумедний малюк", "Принадність яка!", - пишуть в коментарях прихильники Євгена Вагановича.