Відома українська співачка, учасниця жіночого тріо "ВІА Гра" Еріка Герцег частенько радує численних шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала спокусливе фото у вишуканому вбранні.

Так, на фотографії, яка з'явилася в профілі Еріки Герцег, вона позує у відвертій вишуканій сукні чорного кольору. Наряд дуже короткий і оголює ноги зірки, а виріз в зоні декольте підкреслює пишний бюст дівчини. Шанувальники також відзначили дуже струнку фігуру Еріки, а деякі навіть переживають, що у дівчини анорексія.

Артистка сфотографувала себе в дзеркало, стоячи, мабуть, в готельному номері. Її волосся розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі і спину, на обличчі дівчини легкий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. У підписі до фотографії Еріка Герцег вказала тільки сторінку бренду сукні, в яку одягнена. Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото на сторінці Еріки. Багатьом її фотографія сподобалася, і вони засипали дівчину компліментами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Красуня", "Яка гарна", "Найкраща, завжди повторюю і стверджую", "Мила", "Шикарна", "Куди така гарна?", "Шикарна! У відмінній формі", "Еріка, дай прямий ефір, ми чекаємо його", "Ну хоч щось від ВІА Гри", "Яка тонка талія", "Найкрасивіша", "Яка вона сексуальна", "Ви куди пропали? Де концерти? Де взагалі щось?", "Неземна краса", "Вау, така шикарна, кучері йдуть тобі дуже", "Оце талія! Грація!", "Надто худенька", "Ти неповторна", "Ось це талія. Молодець", "Частіше викладай свої фотки", "Гарненька дуже", "Шикарна блондинка, супер!", "Ви красива Еріка! Але така худоба не дасть шансу стати мамою", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, українська співачка Еріка Герцег приміряла зухвалий образ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що оновлена ВІА Гра запалила в еротичну відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка "ВІА Гри" похвалилася соковитою фігурою.