Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у досить пікантному образі.

Справа в тому, що Леся Нікітюк вирішила згадати свій новорічний відпочинок на Мальдівах. І зробила вона це дуже красиво – опублікувала фото в бікіні. На знімку, який з'явився в записі Нікітюк, вона постала на огляд публіки в чорному купальнику-бікіні на тлі заходу. Леся балансує на одній нозі і тягне руку до неба, як би злітаючи. Фотографія вийшла дуже романтичною, тому не дивно, що саме її телезірка опублікувала, як спогад.

У підписі до фото Леся Нікітюк коротко написала: "У наступному році обов'язково туди повернуся... #лесямальДІВА #мальдіви2019". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі просяться на Мальдіви разом з Лесею.

"Лесічка, ти просто космос з довгими ногами", "Одним словом Богиня", "Ах, ці ніжки!", "Приголомшлива фігура!", "Не погано", "Мене з собою візьміть", "А навіщо повертатися? Спробуйте інші острови. І нам покажіть", "Чудове фото!", "З такими супер ногами, головне не впасти у всі тяжкі під назвою *Волочкова*", "Леся, це жах як красиво", "Просто статуетка!", "Я хмари розжену руками...", "Мені б твою впевненість у наступному році", "Круте фото", - пишуть захоплені шанувальники коментарях до фото Лесі Нікітюк.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.