Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує на засніженій вулиці з повітряними кульками в руках.

На фотографії, яка з'явилася в записі Бузової, вона постала на огляд публіки в простому практичному одязі. Для фотосесії на засніженій парковці Оля Бузова наділа бордову кофту з принтом у вигляді губ, шкіряні скіні і таку ж бордову куртку. Волосся співачки розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. В руках артистка тримає дві повітряні кулі у вигляді цифр 1 і 5. Таким чином Бузова похвалилася, що в неї вже 15 мільйонів підписників у Instagram.

В честь цієї події співачка вирішила виконати мрії своїх фоловерів. Для цього Бузова оголосила конкурс – вона запропонувала шанувальникам писати свої мрії в коментарях під цим фото. Потім вона обере 15 оригінальних ідей і втілить їх у життя.

"15.000.000 моїх людей, які роблять мене щасливою. Спасибі всім, хто стільки часу вже зі мною, підтримує мене, переживає, надихає і радіє моїм успіхам. #моилюдивсегдасомной. Вже кілька днів я думаю, як відсвяткувати і віддячити. І вирішила зробити ще щасливішими 15 випадкових моїх підписників, виконавши ваші найзаповітніші мрії! Під цим постом пишіть про свої найпотаємніші бажання, най-най незвичайніші я виконаю! Це може бути все що завгодно, від зустрічі зі мною до якогось вашого капризу. Про кожне виконане бажання обов'язково буду писати тут, щоб ми всі могли порадіти за щасливчиків. Я вас люблю", - написала Ольга.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Звичайно, що така публікація не залишилася без уваги армії шанувальників Бузової. Фолловери почали фантазувати і писати свої мрії в коментарях до фото.

Нагадаємо, Бузова на Мальдівах повторює подвиги Волочкової.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бузова показала засмаглі булочки на гірськолижному курорті.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова вкрала головну фішку Волочкової, і це не шпагат.