Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і виклала в мережу дуже гаряче фото, але не таке як зазвичай. Артистка сфотографована в обнімку з красивим молодим чоловіком, який, за її словами, є її улюбленим фотографом. Але шанувальники помітили іскру між Анною і цим красенем, більше того, деякі підозрюють, що цей друг є батьком сина Сєдокової.

На фотографії, яка з'явилася в записі Анни, вона постала на огляд публіки в чорному вбранні. Її волосся розпущене в красивій укладаці, а на обличчі акуратний макіяж. Цю фотографію Сєдокова зробила на свій телефон, вона буквально притискається до хлопця своїм пишним бюстом, обоє дивляться в камеру.

У підписі до фотографії артистка написала: "Працювати з друзями – це задоволення, а з талановитими друзями – щастя. Фотографія з фотографом - @dvelichko. Мейк Богиня – @romanovamakeup. Укладка нереальна – @elenaball19". Шанувальники Анни не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото на її сторінці. Артистку засипають компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Так ніжно", "Красиві", "А чому колишній?", "Дивлячись на це фото хочеться сказати: працювати з друзями це одне задоволення, спати з друзями це інше задоволення", "Синок схожий на тата", "Типу є мужик", "Як же, наша баба без мужика відчуває себе неповноцінною! Навіть така як прекрасна Сєдокова!", "Гектор на нього схожий", "Симпатичний, шкода, що гей", "Красива пара дуже", "Який за рахунком?", "Анна, ти така класна", "Син маминої подруги", "Це випадково не тато Гектора?", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".