Популярна російська співачка Лоліта виклала у своєму профілі в Instagram архівне відео, на якому спробувала "відібрати хліб" у скандальної балерини Анастасії Волочкової. Передає Clutch.

Мілявська виклала відео, яке викликало справжню бурю коментарів з боку користувачів. На кадрах, знятих 15 років тому, 39-річна співачка в чорній балетній пачці танцює у парі з Миколою Цискарідзе, виконуючи одну зі своїх пісень.

"З Першим днем Весни! Для мене весна, це коли пахне дитинством, отроцтвом і сценою)! Це моя весна 2004 року здається))" — підписала відео Лоліта.

Шанувальники Лоліти тут же почали писати у коментарях під записом про те, як захоплюються грацією і стрункістю улюбленої співачки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Набагато естетичніше деяких балерин", "Лоліта, Ви завжди були, є і будете ефектною жінкою і які у Вас гарні ноги!", "Яка ви струнка була Лоліта..", "Ви молодчинка, струнка, ефектна і дуже легка", "Волочкова відпочиває", "Волочкова у вас вчилася? Лоліта, супер!!!", - пишуть користувачі.

Раніше повідомлялося, що естрадна співачка Лоліта Мілявська поділилася своїм досвідом вживання і відмови від наркотиків. Відео інтерв'ю опубліковано на YouTube-каналі "А поговорити?"

Артистка розповіла про те, що почала використовувати заборонені речовини через втому. Вона зазначила, що після вживання її не тягнуло на подвиги й не було "кайфу", але у неї були сили для зйомок передачі "Без комплексів". За словами Лоліти, вона вдавалася до допомоги наркотиків недовго.

"Через рік я зрозуміла, що здохну. Фізично здохну. В принципі, на цьому мій кокаїн закінчився", — зізналася виконавиця.

Нагадаємо, фанати Лободи зацькували Лоліту за її лексикон.
Раніше Знай.uа повідомляв, на Лоліту Мілявську подали в суд за борги.
Також Знай.uа писав, Лоліта зробила цинічна заява про кар'єру і смерть Кріса Кельмі.