Про те, що в реальності відбувається в будинку скандальної балерини Анастасії Волочкової відомо виключно з її власних знімків в соціальній мережі і розповідями її колишнього водія. Судячи з фотографій, знаменитість не проти попаритися в лазні, попірнати в купіль і весело провести час з друзями. Однак при цьому екс-водій Волочкової стверджує, що вона напивається так сильно, що може обгадиться прямо на сходах в неосудному стані.

Анастасія Волочкова з дочкою

Після того, як дочка відомої балерини переїхала жити до батька, всі фанати Волочкової лише раділи за дівчинку-підлітка, у якої з'явилася можливість побути в тиші і спокої. Однак після приїзду Аріадни Волочкової в гості до матері домисли про те, що вона проживає саме у Ігоря Вдовіна, встали під сумнів. Все тому, що дівчинка приїхала до своєї матері у військовій уніформі.

Анастасія Волочкова з дочкою

Передбачається, що дочка балерини поступила у військове училище, оскільки бажання повертатися в особняк матері у неї, по всій видимості, відсутнє. У військових училищах, як правило, передбачено постійне проживання, як в школі-інтернаті, проте дисципліна там більш сувора, оскільки курсантів готують жити в умовах війни.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Анастасія Волочкова

У той же час багато хто впевнені, що для Аріадни війна куди краще, ніж подібна мати, з якою дівчинка за 13 років свого життя ніде крім нескінченних ресторанів, барів та інших злачних місць не була. Можливо, дочка Волочкової втекла в своєрідну армію для дівчаток, в якій хоче протриматися до вступу у вищий навчальний заклад або хоча б до повноліття.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярна американська співачка, учасниця культової групи Spice Girls Емма Бантон порадувала фанатів новиною, що скоро виходить заміж. Новина очікувана, враховуючи, що вона у відносинах з обранцем більше 20 років.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відомий російський шоумен і стиліст Сергій Звєрєв в самоті вийшов на Червону площу з протестом проти будівництва заводу на Байкалі. До цього знаменитість вже виступав з проханням про підписання петиції проти будівництва.

Також "Знай.uа" писав, що колишній коханець Алли Пугачової стверджує, що вона могла використовувати для запліднення його сперму, яку він здавав на довготривале збереження.