Потап та Дан Балан залишили автографи на гіпсі юної учасниці "Голосу країни". Про це пише Clutch.

У неділю, 3 березня, в ефірі телеканалу 1+1 вийшов новий випуск програми "Голос країни". Однією з найяскравіших учасниць стала молода дівчина на ім'я Вікторія Олійник, яка виконала пісню переможниці Євробачення 2019 Нетти.

Перед журі в особі Тіни Кароль, Дана Балана, Монатіка і Потапа дівчині довелося виступати сидячи. Як виявилося, за кілька днів до зйомок Вікторія зламала ногу, але це не зупинило наполегливу дівчину. Потап і Дан Балан залишилися в захваті від її таланту, і навіть залишили на гіпсі бідної дівчини автографи.

Цікаво, що Олійник стала учасницею команди MONATIK.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Дівчинка – вогонь! Тренери молоді!!! Потап зараза. Фрагмент гіпсу, буде стояти на полиці, разом з кубками і медалями!!!", "Дівчинка просто бомба! Так заспівати, та ще й сидячи. Розумниця! Потап і Дан, ох і мочать, гумористи! Мені здається, що це найсильніша учасниця сезону, найкльовіші судді і найцікавіше шоу за всі сезони!", "Дуже круто! Краще за живий виступ самої Нетти! Величезний молодець" – пишуть в Мережі.

Раніше повідомлялося, що Потап показав миле фото, але не з Каменських, а з іншою дамою.

На знімку, який з'явився в записі Потапа, він постав на огляд публіці в компанії співачки Мішель Андраде. На фото Олексій та Мішель мило посміхаються в камеру.

У підписі до фотографії Олексій Потапенко анонсував концерт Мішель Андраде в Херсоні. "@mishvirmish завжди красива і натуральна! Крутєйша ЛатиноРитмо програма чекає на всіх, хто прийде на її концерти. Херсон місто, весна починається зараз!!! #michelleandrade", — написав Потап.

Нагадаємо, вагітна Каменських прийшла на дитяче шоу майже голою.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ані Лорак похвалилася черговим відео з концерту в Баку, але фанатів нажахало відверте вбрання.

Також Знай.ua писав, Dan Balan поповнив команду "Голос країни" унікальним талантом.