Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася коротеньким відео з Микитою Джигурдою, на якому артисти репетирують казку "Червоненька квіточка" у власній інтерпретації. Так, Анастасія, сидячи на колінах у Микити і ніжно обіймаючись, попросила зовсім не квіточку, а страхопудало "для сексуальних утіх".

"Казка «Червоненька квіточка» в інтерпретації Волочкової і Джигурди. @instadzhigurda 🤣🤣😂😂 Коменти не чекаємо! І у мене немає! 😂 Добре без хейтерів!😂 Просто посміхніться.😉 Репетируємо п'єсу!💪🏻 ", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери ніяк не змогли відреагувати на побачене, адже хитра балерина вирішила приховати коментарі від критики подалі. Варто відзначити, що швидше за все між Волочковою і Джигурдою нещодавно спалахнув бурхливий роман, хоча до цього вони дружили багато років. Знаменитості не відходять один від одного ні на крок, записують спільні пісні, беруть участь у фотосесіях і частенько відпочивають в розкішному особняку Анастасії.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.