У мережі набуває популярності кліп співачки Баби Доцьки з Коломиї, яка переспівала скандальну пісню Maruv на гуцульський лад.

Баба Доцька не була б з Коломиї, якби не переробила "Siren song" на сороміцькі співанки. Скандальна пісня Maruv, яка останнім часом наробила скільки шуму, просто ідеально "лягла" під гуцульські коломийки, які стали основою тексту пісні від Баби Доцьки.

"Ми прагнули зберегти суть пісні, адже це пародія, сороміцькі коломийки виявилися ідеальною основою нової пісні", - розповідає головна героїня кліпу.

Відео-кліп на "Siren song", знятий Бабою Доцькою нікого не залишить байдужим. Локацію для зйомок відшукали на Коломийщині. Партнер у кліпі Баби Доцьки мешканець Івано-Франківська Ярослав Кубаєвич.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Баба Доцька - то порєдна ґаздині, яка любит і вміє співати. Єк вам сі вдав той спів і то кіно, то ставте палец догори і тисніт на ґудзик "Підписатися", - підписала свій кліп весела коломиянка.

Пропонуємо вам послухати колоритний переспів "Siren song" та поставити "палец догори".

Зазначимо, що співачка Maruv після тривалих дискусій відмовилася представляти Україну на Євробаченні 2019. Фанати співачки сприйняли це негативно, захищаючи артистку. В моменті підключилися до них російські ЗМІ, які активно почали тиражувати нісенітниці, типу "Україна задавила талановитого артиста". Хоча такк рішення було виключно вибором співачки.

Нагадаємо, Притула пояснив, чому MARUV не їде на Євробачення 2019.

Як повідомляв портал Знай.ua, у перемозі MARUV в нацвідборі побачили російський слід.

Підконтрольні Путіну спецслужби, а саме ФСБ, можуть бути причетні до скандалу, який стався після перемоги MARUV на національному відборі на Євробачення-2019. Такі аргументи висуває продюсер і композитор Олександр Ягольник.

Також Знай.ua писав, Maruv розповіла, як оцінює свій номер та порівняла себе з Мадонною.