У п'ятницю, 8 березня, на українському телебаченні стартує дев'ятий сезон романтичного шоу "Холостяк". Головним героєм шоу стане головний редактор журналу XXL Микита Добринін. До речі, вперше в історії проекту дівчата боротимуться за серце розлученого чоловіка.

Напередодні виходу реаліті незмінний ведучий шоу Григорій Решетник розповів в інтерв'ю "Фактами", чого чекати від реаліті. За словами Георгія, творцям є чим здивувати глядачів.

"Безумовно, будуть скандали. Нові учасники не бояться відверто говорити про свої почуття до головного Холостяка країни. Всі дівчата дуже розумні, виховані і політкоректні. Вони дійсно поважають думку один одного. Вважаю, що вони - прекрасні тактики і стратегії", - поділився Решетник.

За словами Решетника, дівчата багато чому навчилися завдяки перегляду попередніх сезонів і будуть готові до будь-яких ситуацій. Тим не менш, Холостяку, як завжди, доведеться вибирати тільки одну красуню.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Новий Холостяк дуже яскрава особистість. Враховуючи його професію, Микиту завжди оточують красиві дівчата. Саме учасницям романтичного реаліті буде нелегко достукатися до серця Холостяка. До речі, Микита дуже хороший психолог, який з легкістю "читає" поведінку дівчат. Тому боротьба учасників за право бути в фіналі буде серйозною".

Тим не менш, Решетник впевнений, що Добриніну буде легко спілкуватися з такою кількістю дівчат, адже він вже вміє будувати серйозні стосунки.

"Також він людина з досвідом, адже раніше був одружений. Героїні різні, кожна зі своєю особливою історією та досвідом. Микиті буде дуже непросто зробити вибір, але, я вірю, він впорається", - додав Григорій.

Нагадаємо, бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк", запросив наречених на побачення.

Раніше Знай.uа повідомляв, найбажаніший холостяк України показав наречену.

Також Знай.uа писав, екс-учасниця "Холостяка" потрапила до лікарні.