Скандальна українська співачка Ані Лорак показала, як вперше після довгих років шлюбу святкує 8 Березня без чоловіка. Про це пише Clutch.

Розлучення української співачки Ані Лорак, яка живе і активно працює в Росії, стало найбільш обговорюваною новиною початку року. Причиною розпаду пари стала зрада Мурата Налчаджіоглу, яку смакували буквально всі. На жаль, через сварки батьків постраждала спільна дитина - семирічна Софія.

Соня живе з мамою і, судячи з фото в профілі, Лорак намагається все більше часу присвячувати доньці. А 8 березня співачка опублікувала миле фото, зроблене в океанаріумі. Лорак підписала знімок "Girls party!" (вечірка дівчат), натякаючи на те, що в жіночий день "дівчата" проведуть без чоловіків.

У коментарях користувачі підтримують Лорак і бажають всього найкращого матері з донькою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Реальна любов!", "Дуже гарні фото, ви з донькою най най, люблю", "Красуні улюблені!!!", "Вітаю всіх жінок з святом і бажаю:залишатися такими ж добрими і світлими,продовжувати робити світ світлішим", "Ані з міжнародним жіночим святом Вас,8 березня! Творчих вам успіхів!", "Молодець!!! Як там у пісні, Сьогодні свято у дівчат, сьогодні будуть танці...", "Ані, від усієї душі вітаю Вас з міжнародним жіночим днем!", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Ані Лорак почала активно піарити у своєму Instagram молодого музиканта Билика Бросанова. Не виключено, що вільна у всіх сенсах жінка знайшла нове кохання.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ані Лорак похвалилася чорно-білим кадром з недавньої фотосесії, примірявши облягаючу сукню з глибоким декольте. Так, деякі шанувальники помітили сліди фотошопу в області талії.

Також Знай.uа писав, Тетяна Буланова вирішила висловити свою думку з приводу розлучення Ані Лорак і її екс-чоловіка Мурата Налчаджіоглу. Артистка вважає, що винен в цьому тільки чоловік і "дівиця", яка зруйнувала сім'ю Кароліни.