uВідома хореограф Олена Шоптенко не часто ділиться подробицями свого особистого життя, тому що відбувається, коли вона йде від очей публіки і преси до себе додому, в обійми коханого чоловіка - не знає практично ніхто. Відомо лише, що Шоптенко нещодавно стала мамою. Але нещодавно в інтерв'ю зірка танцю вирішила поділитися найпотаємнішим і навіть розповіла, як її лагідно називає чоловік.

Так, головний хореограф "Танців з зірками" розповіла, що її чоловік Олексій дивує її подарунками не тільки на свята. З цього приводу він навіть жартує.

"У чоловіка є улюблена жарт. Він постійно запитує, що подарувати мені на свята з того, що він не дарував у звичайні дні. Святкувати 8 березня ми точно не будемо, але впевнена, що він придумає, чим мене порадувати", — розповіла Олена.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

До того ж Олексій любить дарувати коханій дружині квіти.

"Квіти — це завжди гарна ідея. Мені, напевно, пощастило, мій чоловік любить квіти, тому часто дарує їх, і вони практично завжди є у нас вдома. Що стосується знаків уваги на 8 березня, то я сподіваюся, що дарувати один одному позитивні емоції ніколи не стане пережитком минулого".

Також Олена Шоптенко зізналася, як зворушливо її називає чоловік:

"Що стосується зворушливих компліментів, то з-за моїх круглих щік чоловік часто називає мене Хомою або хом'ячком. Це дуже зворушливо для мене".

Нагадаємо, раніше ми писали: бебі-бум - хто пізнав радість материнства в 2018 році. До речі, в цей список увійшла і Олена Шоптенко.

Також ми писали, що Регіна Тодоренко зізналася в найстрашнішому.

Нагадаємо, післяпологова депресія Джамали вмістилася в одному відео.

Ранее Знай.uа повідомляв, останнім часом український хореограф, зірка телепроекту "Танці з зірками" Олена Шоптенко часто балує шанувальників в соціальних мережах фотографіями своїх самих близьких – сина і чоловіка. Так, нещодавно зоряна танцівниця відсвяткувала другу річницю з дня весілля зі своїм чоловіком Олексієм Івановим.