Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Так, 36-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників ідеальним тілом в стильному вбранні. Спокусливі фото співачки з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на фотографіях, які з'явилися на сторінці Надії Мейхер, вона постала на огляд публіки в спокусливому образі. Для фотосесії зірка одягла спокусливе плаття різної фактури. Так, верх у цього вбрання схожий шкіряний чорний топ на бретелях, який підкреслює струнку фігуру і пружний бюст артистки. А поділ сукні довгий чорно-біло-сірий з флористичним принтом. На ногах співачки стильні черевики, її волосся красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Надія Мейхер рекламує свою творчу майстерню, а також розповідає про те, як нелегко бути жінкою в сучасному світі. "Для моїх впевнених у собі, самодостатніх дівчат @meiher_by_meiher. Не з чуток знаю, що, будучи людиною працьовитою, яка обіймає різні посади, ведучи ділову, підприємницьку діяльність, МИ як і раніше ЖІНКИ... І з начальника можемо перевтілитися на ніжне, любляче прекрасне створіння. А одяг лише підкреслює наші стани, нашу якість енергії на сьогоднішній день. Злагоди Вам, Нам з Собою, мої Любі Панянки. Любіть мистецтво в собі...", - написала Надія.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Надії Мейхер. Фанати в захваті від нової фотографії на її сторінці, і засипають зірку компліментами в коментарях. Найбільше уваги дісталося цьому пікантному платтю, яке Надя одягла для фотосесії.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.