Популярна українська співачка Настя Каменських нещодавно відправилася на відпочинок в Шарм-ем-Шейх і поділилася з фанатами пікантними знімками звідти. Відповідні знімки з'явилися в Stories Instagram.

В Єгипті крім відпочинку Каменських виступить з концертами. Вона активно ділиться з шанувальниками кадрами з жаркої країни і не соромиться демонструвати свою розкішну фігуру.

На одному з фото в Stories Настя позує лежачи на ліжку у боді з леопардовим принтом. Співачка лежить в спокусливій позі і демонструє свої сідниці.

Фолловери порівняли відверті фотографії Каменських з схожим знімком у іншої популярної співачки Анни Сєдокової. Також Настя поділилася кількома селфи з Єгипту.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що багато фанати давно підозрюють, що відома співачка і репер, які довго виступали дуетом, пов'язані не лише з робочими стосунками. У мережі вже кілька місяців обговорюють їх весілля. А недавній натяк Потапа про те, що він в пошуку другої половинки, тільки розігрів цікавість шанувальників.

Так, шанувальники Потапа і Каменських впевнені в тому, що пара вже одружена, і постійно вишукують докази цієї теорії. Черговим таким доказом стала спільна фотографія зірок. На ній Каменських позує в білій сукні, дуже схожому на весілля, а на безіменному пальці її правої руки красується те саме кільце, яке раніше вже помічали у мікроблозі співачки.

Нагадаємо, Настя Каменських затьмарила закордонний курорт чарівною посмішкою. Настя Каменських порадувала шанувальників черговим милим фото з-за кордону.

Як повідомляв Знай. ua, таємну весілля Потапа і Каменських показали в мережі. На "секретному" фото Каменських позує в білій сукні, дуже схожому на весільний.

Знай. ua писав, що Каменських відзначила 10 мільйонів шампанським. Настя Каменських похвалилася гарними новинами, зазначивши успіх шампанським.