Після виходу скандального фільму про Майкла Джексона "Залишаючи Неверленд", у якому двоє чоловіків розповідають про те, як поп-король домагався їх у дитинстві, багато колишніх шанувальників оголосили покійному співакові бойкот.

Про це пишуть американські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що родичі Майкла Джексона прокоментували вихід фільму, в якому співака називають педофілом, та стали на захист Майкла, відзначивши, що недоброзичливці просто роблять шоу "на кістках" поп-короля.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Однак розлючених недоброзичливців Джексона це не зупинило.
Так днями стало відомо про те, що у Лондоні вирішили демонтувати двометрову скульптуру Джексона біля Національного музею футболу, яку встановили тут 2014 року. Її звели на замовлення власника футбольного клубу "Фулхем" Аль-Файєда, який товаришував з Джексоном, передає СNN.

Знести скульптуру вирішила адміністрація музею і все через документальний фільм "Залишаючи Неверленд", у якому розкриваються педофільські нахили покійного Майкла Джексона.

Нагадаємо, нещодавно на американському каналі HBO вийшов скандальний документальний фільм про Майкла Джексона"Залишаючи Неверленд".

У стрічці на суд громадськості вперше надано докази педофілії з боку покійного поп-короля.

Відома телеведуча Опра Вінфрі зустрілася з головними фігурантами картини, 36-річний Вейдом Робсоном і 40-річний Джеймсом Сейфчаком. Обидва чоловіки в дитинстві проживали в будинку Джексона і, за їхніми словами, роками піддавалися сексуальному насильству.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 20-річна донька легендарного поп-короля Періс Джексон нарешті зважилася і вперше прокоментувала скаднальний фільм, про який нині говорять у всьому світі.

Крім того, дівчина також попросила прихильників менше цікавитися її життям.

Свій перший коментар щодо скандального фільму дівчина написала на своїй сторінці в Twitter:

"Насправді, я ще не робила жодних офіційних заяв, особливо знаючи, як це може вплинути на мою роботу".

Також Знай.ua писав про те, що двоє чоловіків дали відверте інтерв'ю для BBC, в якому розповіли, що будучи дітьми піддавалися сексуальному насильству з боку Майкла Джексона.