Скандальна зірка російської естради Борис Моїсеєв зважився розповісти про найпотаємніше напередодні свого 65-річчя. Артист дав відверте інтерв'ю, в якому зізнався, що у нього були проблеми з самопочуттям через рівень цукру в крові. Моїсеєв почав ретельно стежити за харчуванням і повністю зав'язав з алкоголем. Єдина шкідлива звичка, від якої Борису поки не вдалося позбутися - це сигарети.

Борис Моїсеєв
Борис Моїсеєв

Виконавець розповів, що одного разу ворожка навіщували йому смерть у віці 86 років, передає "СтарХит".

Під час інтерв'ю Моїсеєв згадав про давній гучний скандал з Аллою Пугачовою, з якою у свій час виступав на одній сцені у складі тріо "Експресія". За словами артиста, під час одного з номерів, Примадонна мала на нього сісти.

"А я випадково повернув у бік, і подруга впала на підлогу! Як же вона потім кричала: "Де Моїсеєв, терміново до мене!" Але я встиг втекти з залу, тільки п'яти виблискували". Борис Моїсеєв

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Борис Моїсеєв

У тому ж інтерв'ю Моїсеєв прокоментував чутки про свій роман з Анастасією Волочковою. Артист зізнався, що ніколи не мав з балериною стосунків. Крім того, він украй засмучений, що Волочкова зовсім забула про свою професію.

"Країна втратила великий талант". Борис Моїсеєв

Про власне повернення на сцену він поки навіть не думає, хоча часом бачить себе виступаючим у сні.

Борис Моїсеєв

Нагадаємо, що в мережі почала активно поширюватись інформація про те, що стан здоров'я відомого російського співака і танцюриста Бориса Моїсеєва останнім часом різко погіршився. Він вже досить давно не з'являвся на публіці, але премію музичних нагород телеканалу МузТВ ще не пропускав. В цьому році виконавець не прийшов на церемонію, і журналісти серйозно занепокоїлися.

Про забутого співака громадськість згадала після того, як Моїсеєв прийшов на похорон Йосипа Кобзона. Тоді зовнішній вигляд чоловіка багатьох шокував: не так давно перенесений інсульт дав про себе знати.

Як повідомляв "Знай.uа", Борису Моїсеєву різко стало погано під час церемонії прощання з одіозним Йосипом Кобзоном.