Відомий український співак, який переміг у Національному відборі і став учасником "Євробачення" у 2018 році, Костянтин Бочаров, більш відомий як Melovin, і якого ще називають українським Дракулою, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз артист порадував фоловерів новим фото зі стильної фотосесії, а також заінтригував постом під фото.

На фотографії, яка з'явилася в записі Кості, він постав на огляд публіки в стильному образі. Для фотосесії Melovin надів чорні укорочені брюки, чорний светр, і чорні черевики. При цьому на ньому також сіро-срібляста курточка зі зміїним принтом. Костянтин стоїть біля стіни і однією ногою впирається в неї, а поруч з ним стоїть чорна табуретка. Співак не дивиться в камеру, він трохи повернув голову в бік. У підписі до фото артист заінтригував шанувальників "такою людиною".

"А у тебе буває таке, що після зустрічі з кимось, ти хочеш підірвати (в хорошому сенсі) цей чортовий світ!? Відчуваю зараз щось подібне! Прекрасного вечора! P. S Надихайте один одного і ніколи не впадайте у відчай! Все, що повинно бути у Ваших руках, рано чи пізно буде там, якщо ви докладете максимум зусиль, сил і праці! Ph: @monchak. MakeUp: @roksa_kravchuk. HairStyle: @oksana_burnadz", - написав Melovin.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Відзначимо, що раніше на сторінці Кості з'явилися й інші фотографії з цієї трохи похмурої, але атмосферної фотосесії. Така публікація не залишилася без уваги фоловерів. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотосесію співака, а також ого інтригуючий пост.

Нагадаємо, Melovin розповів про власні політичні амбіції.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Melovin продав свій найдорожчий талісман.

Також портал "Знай.uа" писав, що Melovin став восьминогом у продовженні відомого мультфільму.