Багато шанувальників Сергія Лазарєва страшенно зраділи тому, що виконавець вдруге поїде представляти Росію на пісенному конкурсі "Євробачення 2019" в Тель-Авіві. Вони пророкують йому долю Діми Білана, який так само їздив двічі і вдруге зміг перемогти. Вже довгі роки відбувається порівняння двох артистів і Білан в результаті не витримав і розповів, що думає про це на одній зі своїх сторінок в соціальних мережах.

Діма Білан і Сергій Лазарєв

"Читанув вчора коментарі у себе. Мабуть нас продовжують порівнювати індивідууми,яким властиво міркувати тільки в двох площинах не більше і хто в силу свого вузького кругозору не може зрозуміти,що дві паралельні прямі не перетинаються як у творчості, так і в пізнанні цього світу,де збігів мінімальна кількість,як на відбитках пальців!.." - пише Білан.

Діма обурений тим, що люди понапридумували собі "героїв", які чомусь повинні постійно змагатися, намагатися перевершити одне одного і, разом з цим, люто ненавидіти суперника. І цей стереотип переслідує його все життя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Діма Білан

"...мені хайпити нема чого,мені ж властива елементарна солідарність до праці і художник,що вкладає в професію величезні сили,які виховалася в мені з дитинства і множилися в процесі життя,ще й надивившись на власні очі,і не раз випробувавши на собі,якими жертвами беруться висоти!Шкода,що з "письменників і читачів" тих хто пишуть односкладові умовиводи не всі можуть випробувати це,шкода тому,що долати перешкоди,долати фізично справою,а не віртуально кидати репліки,це змішані,але в кінцевому підсумку приголомшливі відчуття і задоволення,тому що тільки в процесі росту людина стає більшою,ширшою,*з одноклітинного перетворюєшся в багатоклітинного*(с),такого практикуючого філософа,як би голосно не звучало!.."- продовжує артист.

Діма Білан

В результаті Білан побажав Лазареву "відтягнутися на конкурсі" і дати глядачеві задоволення, не забуваючи про себе. Так само, співак висловив надію на перемогу Лазарєва, так як це дозволяє "піднятися над планетою".

Нагадаємо, що Лазарєв відкрито заявив про роман з Ані Лорак, а українська виконавиця і не заперечує цього.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Білан в оголеному вигляді налякав шанувальників: худий і блідий

Також, портал Знай.ua писав про те, що співакові довелося перенести важку операцію.