У вівторок, 12 березня, стало відомо, що помер колишній чоловік знаменитої української співачки Лоліти Мілявської. Про смерть екс-чоловіка Арнольда Співаковського повідомила сама артистка на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"В моєму житті, Ти зіграв Головну роль.. Ти.. Марні слова розради, вимовлені будь-якими людьми.. Люблю всіх, кого ти Любив на цій Землі. Обіцяю не залишати...", - написала під фотографією Лоліта.

Також вона додала, що зараз слова розради для неї марні. Варто уточнити, що Співаковський і Лоліта були одружені в кінці 90-х. Бізнесмен зіграв величезну роль у розвитку її кар'єри. Кілька років тому всі ЗМІ писали про те, що його затримали в Іспанії по справі про великі махінації.

Відзначимо, що в коментарях шанувальники висловили слова співчуття і підтримки Мілявської.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Лоліта. Не звертайте уваги. Нехай кожен думає на свій лад. Тримайтеся. Ким би він не був вам. Він був дорогий", - написали фанати під фото.

"Лола, прийміть щирі співчуття... Дуже боляче втрачати близьких людей. Ми з Вами.", - додали в коментарях.

Лоліта Мілявська

Нагадаємо, що американський актор і зірка легендарного серіалу "Санта-Барбара" Джед Аллан помер 9 березня, йому було 84 роки.

Як повідомляв портал Знай.uа, у США помер легендарний актор Люк Перрі. Він став знаменитим завдяки участі в популярному телесеріалі "Беверлі-Хіллз, 90210". Актор помер у понеділок, 4 березня. За кілька днів до цього його госпіталізували з інсультом.

Також портал Знай.uа писав, що поетеса з Росії Лола Льдова (Олександра Чернишова) померла в Москві 8 березня. Про трагедію повідомив у своєму Телеграм-каналі письменник Едуард Багіров.