Соня Євдокименко – 17-річна модель і співачка, яка є онукою відомої співачки Софії Ротару. Дівчинку навіть назвали на честь зіркової бабусі. Соня регулярно виставляє в соцмережах свої фото, на яких демонструє переваги своєї фігури. Так, вона явно у захваті від своїх довгих ніг, які подобаються і публіці, у зв'язку з цим дівчина регулярно отримує схвальні відгуки від своїх підписників в Instagram.

Так, нещодавно на своїй сторінці в соцмережі Софія опублікувала спокусливе фото, на якому демонструє довгі ноги і модельну зовнішність. Соню навіть порівнювали з юною Сінді Кроуфоррд, пророкуючи дівчині блискучу кар'єру моделі. На знімку дівчина постала на огляд публіки в стильному вбранні.

У підписі до фото Соня написала: "Boho-chic vibes". Тут варто відзначити, що "Бохо-шик" – це стиль в одязі, що поєднує в собі різні елементи стилів хіпі, вінтаж, циганські та інші етнічні мотиви. Схоже моделі подобається такий стиль, і це не дивно, адже свого часу її бабуся Софія Ротару зіграла роль циганки в комедійному мюзиклі "Сорочинський ярмарок" за мотивами однойменного твору Гоголя.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Соня Євдокименко з'явилася на фото, стоячи на веранді у зелені. На ній коротенька чорна сукня з рожевою вишивкою, а поверх неї вона накинула довгий рожево-бежевий плащ. На довгих струнких ногах дівчини симпатичні коричневі черевики. Вона посміхається і дивиться в камеру, її довге волосся розпущене і спадає на плечі. А на обличчі легкий макіяж.

Фолловери Соні, яких налічується в Instagram вже майже 100 тисяч, не пройшли повз і почали коментувати фото. Дівчину буквально засипають компліментами в коментарях до знімка.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.