Нещодавно зірка студії "Квартал 95" і засновниця Жіночого Кварталу" Олена Кравець порадувала шанувальників чудовою новиною. Знаменитість потрапила в ТОП-100 найбільш успішних жінок України за версією журналу "Новий час". Так, артистка опинилася на 89 місці, розділивши категорії "Шоу-бізнес" з Джамалою, Поляковою, ONUKA, Кароль, Осадчою, Зарицькою, Нікітюк і Maruv.

Варто відзначити, що Кравець не вперше потрапляє в переможний список. У минулому році артистка посіла 91 місце. Олена Кравець народилася в Кривому Розі, а до Києва переїхала в 2000 році, ставши актрисою і адміністративним директором колективу «Квартал 95». Знаменитість одружена з 2002 року і зараз Сергій та Олена виховують трьох дітей: 16-річну Марію і 2-річних близнюків - Івана і Катерину.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Студія "Квартал 95" привітала жінок з 8 березня на офіційній сторінці студії в соціальній мережі Facebook і на каналі YouTube.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також передвиборну кампанію Зеленського порівняли з серіалом "Слуга народу".