Російській співачці та музиканту Ользі Арєфьєвій погрожував її коханий чоловік. Він змушував жінку відмовитися від власних творчих амбіцій та постійно тиснув на жінку.

Про це Арєфьєва розповіла на особистій сторінці в Facebook.

"Років 30 тому мене переслідував і намагався вбити колишній бойфренд. Він же дзвонив абсолютно всім спільним знайомим розповідаючи в найбрудніших виразах про те, який саме секс у нас був, та якими різноманітними словами після цього закликаюсь", - йдеться в дописі.

Ольга Арєфьєва розповіла, що її стосунки з цим чоловіком тривали близько трьох років. Вона була абсолютно закохана у ньому, тому не могла чітко оцінити всієї картини їх відносин. Раптом вона вирішила, що з неї досить й втекла до нього.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"А потім я раптом усвідомила і чітко сказала, "стоп". Це було спонтанне рішення, але зовсім однозначне. І втекла від нього в поїздці. І з цього моменту повалили густим снігом переслідування, образи та погрози. З жахом згадую, як він валявся у мене в ногах, а потім я стояла під спрямованим на мене ножем", - розповіла виконавиця.

Співачка зазначила, що чоловік зовсім нещодавно почали усвідомлювати, що жінка не може їхньою власністю. А також те, що кожна жінка має право на те, щоб реалізовувати свої таланти, бажання та прагнення. Вона зазначає, що довгий час у суспільстві вважалося, що єдиний варіант вдалого рішення для жінки - вдало вийти заміж.

Символічно, що відповідний допис Арєфьєва опублікувала на 8 березня - у Міжнародний жіночий день. Мета свята - нагадати про рівність прав жінок та чоловіків.

"Так ось, про що сьогоднішнє свято, 8 березня. Не про мімози, чоловіків у фартушках на один день і подарунки з магазину. А про те, що жінка - повноцінна людина. У якої є своя воля, своє право вирішувати, чи буде вона з цим чоловіком чи ні, вона буде народжувати чи ні, буде працювати та над чим", - резюмувала співачка.

Нагадаємо, що Лоліта звернулася до людей: співачка благає про допомогу.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, студія Квартал 95 представила спеціальний номер до Міжнародного жіночого дня.

Раніше портал Знай.ua писав, що непереможний український боксер Олександр Усик оригінально привітав українок з 8 березня.