Скандальна переможниця Нацвідбір на Євробачення-2019 MARUV представила публіці своє альтер его — Shlakoblochina. Про це пише Clutch.

Відома співачка виклала на YouTube канал влог, який має назву Shlakoblochina (Шлакоблочина). Саме так називається незвичайне альтер его MARUV, за допомогою якого вона ділиться з шанувальниками закулісними таємницями.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

"Відкрию завісу таємниці: у мене три альтер его. Є MARUV, яку ви знаєте. Є Шлакоблочина, з якою у вас тільки починається знайомство. І є Шарлотта У-ТУ-ТУ – це манірна жіночка в кумедних капелюшках і з піснями про апельсини, з якою я познайомлю вас трохи пізніше", – розповіла співачка.

У першому випуску влога Shlakoblochina співачка розповіла цікаві подробиці підготовки до Нацвідбору на Євробачення 2019 і розкрила день свого народження. Шанувальники артистки, безумовно, залишилися у захваті.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

"Ого! Це щось новеньке і цікаве", "Блог Марув стане одним з найпопулярніших найближчим часом. Згадайте мої слова", "Не передати словами яка ти жива і оху*нна", "Анічка і її дівчата — найяскравіший приклад для всіх, як бути самим собою! Без всякого лицемірства! БРАВО!!! Успіхів у творчості!!!", - пишуть у коментарях.

Раніше повідомлялося, MARUV похвалилася відвертим чорно-білим кадром з фотосесії, засвітивши масивні груди. Так артистка позувала в піджаку на голе тіло, доповнивши образ круглим капелюхом.

Всього за 10 годин кадр встиг зібрати цілих 36 тис. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті.

Нагадаємо, MARUV зізналася, кого буде підтримувати на Євробаченні, розгорається новий скандал.

Раніше Знай.uа повідомляв, з'явилося перше офіційне фото ведучих "Євробачення-2019".

Також Знай.uа писав, MARUV на Євробаченні 2019 замінять "вогняні хлопці".