Відома українська співачка Настя Каменських, яку шанувальники підозрюють в романтичних стосунках з Потапом, розповіла, хто дійсно є її коханою людиною.

Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю зірки "Зе Інтерв'юер" для Анатолія Анатоліча.

"Я не хочу ділитися зі світом своїм особистим життям. І я знаю, що всі хочуть про це дізнатися. Ну, я сплю з чоловіком. Кожне інтерв'ю мене запитують одне й те ж. Я все розумію, але мені так приємно вас мучити", - заявила Настя Каменських.

Настя Каменських
Настя Каменських

Крім того, співачка заявила, що їй приписують романи з різними чоловіками. Найчастіше з Винником та Потапом. "Ну, ніхто не знає, що у нас з Олегом. І ніхто не дізнається", - інтригує виконавиця.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також артистка зробила гучну заяву про вагітність: "Ніколи в своєму житті не народжувала, не робила абортів. Я ще взагалі в цьому напрямку не розродилася".

Настя Каменських
Настя Каменських

Варто нагадати, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно співачка виклала новеньке селфі в дзеркалі, позуючи в одному з київських спортзалів. Так, артистка зізналася, що активно готується до літа в компанії репера Потапа і зіркового тренера Андрія Хомицького. Варто зазначити, що Потапу і Насті давно приписують роман і навіть шлюб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна українська співачка NK, вона ж Настя Каменських, заявила, що всі новини про те, що вона чекає дитину, не більше, ніж чутки і вигадки користувачів соцмереж. Каменських виступила з такою заявою у програмі "Зе Інтерв'юер", яка вийшла в ефір 12 березня.

Нагадаємо, Каменских Кароль, Полякова та інші зірки, які постійно гладшають: до і після.

Як повідомляв Знай.uа Кароль захопила ніжним образом для Vogue: фантастична жінка.

Знай.uа писав, від Каменських до Брежнєвої: 5 зіркових сердцеїдок, які зруйнували чужі сім'ї.

Дивіться відео по темі: